Rudolph

€15,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Milde en effectieve handzeep met een verfrissend vleugje appelsien. Geschikt voor alle huidtypes. Bewaren bij kamertemperatuur . Ideaal in combinatie met de Meraki hand crème.

Met deze zachte handcrème van Meraki verwen je jezelf, een vriendin of waarom niet de gastvrouw in combinatie met de handzeep? Een mooie attentie om te bedanken voor een leuke attentie én net dat beetje anders dan een boeketje bloemen.

Inhoud: 500 ml.

Het woord Meraki is afkomstig uit het Grieks en betekent zoveel als de liefde of de ziel die iemand in zijn of haar werk stopt. En dat er liefde in deze (h)eerlijke verzorgings– en lifestyle-lijn zit, da’s duidelijk. Zo werkt Meraki enkel met het beste dat de natuur te bieden heeft (zoals walnoten, zeezout en soja) en doen ze grondig onderzoek naar geuren en voedzame ingrediënten, en de effecten daarvan op de huid. Ze willen dat hun producten zowel zacht aanvoelen als activerend werken. Het merk gebruikt geen parabenen, kleuringen of andere nodeloze toevoegingen. 100 % natuurlijk, 100% musthave. It’s a Meraki!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen