Rudolph

€18,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Meraki body lotion silky mist bevat organische duindoorn vol met omega 7 en antioxidanten . De bodylotion trekt onmiddellijk in de huid en kleeft niet, ideaal dus na elke douche beurt. Geschikt voor alle huidtypes. Bewaren bij kamertemperatuur.

Ideaal cadeautje voor de verjaardag van een vriendin, of voor moederdag (inclusief een uur ongestoord kunnen vertoeven in de badkamer) of voor jezelf. Het allerleukst in combinatie met de bodywash en bodyscrub! Kijk zeker naar het speciale aanbod bij 'set badkamer verwennerij.'

Inhoud 300 ml.

Het woord Meraki is afkomstig uit het Grieks en betekent zoveel als de liefde of de ziel die iemand in zijn of haar werk stopt. En dat er liefde in deze (h)eerlijke verzorgings– en lifestyle-lijn zit, da’s duidelijk. Zo werkt Meraki enkel met het beste dat de natuur te bieden heeft (zoals walnoten, zeezout en soja) en doen ze grondig onderzoek naar geuren en voedzame ingrediënten, en de effecten daarvan op de huid. Ze willen dat hun producten zowel zacht aanvoelen als activerend werken. Het merk gebruikt geen parabenen, kleuringen of andere nodeloze toevoegingen. 100 % natuurlijk, 100% musthave. It’s a Meraki!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen