Rudolph

€18,95 Incl. btw

Milde en effectieve body wash met een verfrissend vleugje appelsien. Meraki Bodywash is een zachte verwennerij voor uw huid. Geschikt voor alle huidtypes. Bewaren bij kamertemperatuur. Ideaal in combinatie met de body lotion silky mist, een spa gevoel in uw eigen badkamer.

Een leuk geschenk voor elke vrouw, voor haar verjaardag, moederdag of een cadeautje voor jezelf! Nog leuker in combinatie met de bijbehorende producten, van scrub tot lotion.  Kijk zeker naar het speciale aanbod bij 'set badkamer verwennerij.'

Inhoud: 500 ml.

Het woord Meraki is afkomstig uit het Grieks en betekent zoveel als de liefde of de ziel die iemand in zijn of haar werk stopt. En dat er liefde in deze (h)eerlijke verzorgings– en lifestyle-lijn zit, da’s duidelijk. Zo werkt Meraki enkel met het beste dat de natuur te bieden heeft (zoals walnoten, zeezout en soja) en doen ze grondig onderzoek naar geuren en voedzame ingrediënten, en de effecten daarvan op de huid. Ze willen dat hun producten zowel zacht aanvoelen als activerend werken. Het merk gebruikt geen parabenen, kleuringen of andere nodeloze toevoegingen. 100 % natuurlijk, 100% musthave. It’s a Meraki!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen