Rudolph

€46,00 Incl. btw

De statement kettingen van MyLifeBoxJewelry zijn tegelijk minimalistisch met een maximum aan effect. Ze maken elke eenvoudige outfit hélémaal af. Een ideaal cadeau voor jezelf, (schoon)zus, vriendin, voor de Kerst, Valentijn, verjaardag of gewoon... zo maar! Verpakt in een mooi doosje.

De “Black Antwerp” ketting is vervaardigd uit fijne materialen (80% wol en 20% acryl) met een wollen detail dat het touw in een druppelvorm brengt.  Deze handgemaakte ketting is geschikt voor elke gelegenheid, overdag én ’s avonds, winter én zomer.

Rudolph is helemaal weg van Anna-Rosa Moschouti, een jonge Grieks/Nederlandse vrouw met een missie. Zij zegt 'Je hebt geen diamanten nodig om te schitteren', en gelijk heeft ze!  Haar bedrijf myLifebox is een frisse design studio die zich richt op hedendaagse, gedurfde juwelen en accessoires voor de hedendaagse vrouw. Het design is geïnspireerd op architectuur meets mode.  Anna-Rosa ontwerpt niet alleen de hele collectie, zij vervaardigt ze helemaal zelf, en verkoopt ze over heel de wereld! Respect!
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen