Rudolph

RUDOLPH, het op hol geslagen rendier, dat het na kerstmis echt niet voor bekeken houdt, belooft om “year round” een verrassende selectie te brengen van cadeautjes.

Hij jaagt op kwalitatieve producten en heeft oog voor de oorsprong ervan. Less is more, behalve als het om geven gaat! Dat hoeft bovendien niet altijd duur te zijn, RUDOLPH zorgt voor een mix van betaalbare items. Zo kan je regelmatig toch ook eens een cadeautje aan jezelf geven. Tijdens het jagen op cadeautjes komen we zoveel getalenteerde (jonge) designers tegen dat we regelmatig ook een selectie must-haves voorstellen. RUDOLPH tipt ook met leuke en originele geschenken voor de gastheer- of vrouw. Zo wordt je de meest/liefst gevraagde gast op een mum van tijd!

Hij selecteert streng, wég keuzestress. Bovendien zorgt zijn intelligente snuffelmachine voor hulp bij het zoeken naar het geschikte geschenk. Voor wie koop je, welke gelegenheid en wat is je budget? Rudolph weet altijd raad. Ben je op zoek naar iets heel specifiek? Of heb je last van eeuwige twijfelitis? Neem dan gewoon contact op met Rudolph's assistent via hello@selectedbyrudolph.com

RUDOLPH is geen warenhuis maar een inspiratieplek. Een product wordt voorgesteld en meteen gekoppeld aan de ideale “geef gelegenheid”. Elke maand pakt hij uit met een ander thema, waarin hij zijn aanbevolen cadeautjes koppelt aan de relevante "geef gelegenheden". Denk aan moeder- of vaderdag, een bedanking voor de juffen of meesters op het einde van het schooljaar, valentijn, Kerst, ...Rudolph is a year round present hunter!