Rudolph

€17,95 Incl. btw

Voedende handcrème met biologische zonnebloemolie en kamille die een beschermende , hydraterende en antibacteriële werking op uw huid heeft . Een milde en effectieve crème met een verfrissend vleugje appelsien. Aanbrengen na het wassen van de handen of wanneer uw handen extra zorg nodig hebben. Niet vet . Geschikt voor alle huidtypes. Bewaren bij kamertemperatuur .

De handcrème van Meraki is een uitstekende kleine attentie, voor eender welke gelegenheid, bijvoorbeeld als bedanking voor een etentje. Werkelijk elke gastvrouw zal dit op prijs stellen.

Inhoud: 50 ml.

Het woord Meraki is afkomstig uit het Grieks en betekent zoveel als de liefde of de ziel die iemand in zijn of haar werk stopt. En dat er liefde in deze (h)eerlijke verzorgings– en lifestyle-lijn zit, da’s duidelijk. Zo werkt Meraki enkel met het beste dat de natuur te bieden heeft (zoals walnoten, zeezout en soja) en doen ze grondig onderzoek naar geuren en voedzame ingrediënten, en de effecten daarvan op de huid. Ze willen dat hun producten zowel zacht aanvoelen als activerend werken. Het merk gebruikt geen parabenen, kleuringen of andere nodeloze toevoegingen. 100 % natuurlijk, 100% musthave. It’s a Meraki!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen