Rudolph

Eerste hulp bij cadeau!

Eerste hulp bij cadeau!

RUDOLPH, het op hol geslagen rendier, dat het na kerstmis echt niet voor bekeken houdt, opent eindelijk zijn digitale deuren.

Selected by RUDOLPH?

RUDOLPH, het op hol geslagen rendier, dat het na kerstmis echt niet voor bekeken houdt, belooft om “year round” een verrassende selectie te brengen van cadeautjes.

Hij jaagt op kwalitatieve producten en heeft oog voor de oorsprong ervan. Less is more, behalve als het om geven gaat! Dat hoeft bovendien niet altijd duur te zijn, RUDOLPH zorgt voor een mix van betaalbare items. Hij selecteert streng, wég keuzestress. Rudolph is geen warenhuis maar een inspiratieplek. Een product wordt voorgesteld en meteen gekoppeld aan de ideale “geef gelegenheid”.

Zeg dat nu nog eens?

selectedbyrudolph

= een inspirerende webshop met de leukste cadeau artikelen

Aanbevolen

Elke maand een ander thema, toegespitst op relevante "geef gelegenheden". Bijvoorbeeld: zo is het binnenkort vaderdag (12 juni). Vergeet op het einde van het schooljaar, de juf of meester niet met een leuke attentie! Rudolph tipt ook met leuke en originele geschenken om mee te nemen voor gastvrouw of -heer tijdens de hopelijk vele BBQ avonden.

SOS-cadeau

Een intilligente snuffelmachine die je helpt bij het zoeken van het juiste cadeau.

Must haves

Niets zo leuk als een cadeautje voor jezelf.

Kleine attentie

Vergeet de gastvrouw/ - heer niet en wordt zo de meest/liefst gevraagde gast op een mum van tijd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden