Rudolph

Inspiratie kost niets

Inspiratie kost niets

Onder het mom "inspiratie kost niets" snuistert RUDOLPH elke maand wat dieper in het ontwerpersleven van enkele designers. Waar halen zij hun inspiratie vandaan? Vanwaar komt die passie? Was die er al van kindsbeen af en zorgt die nu voor een fulltime job? Of zorgt die passie ervoor dat er tot in de late uurtjes, na een kantoorbaan druk wordt geproduceerd?

Als we de Zweedse Eva Levin vragen waar haar inspiratie vandaan komt voor haar werk antwoordt ze zonder nadenken. Het is de nieuwsgierigheid en het plezier van telkens nieuwe oplossingen te kunnen vinden, telkens een stapje verder te gaan dan wat al gedaan en gemaakt is, mee deel uit te maken van de toekomst, een deel te zijn van wat nog komen moet.

Het klinkt bijzonder filosofisch! Maar dat zit niet alleen in het hoofd, want om dat gerealiseerd te krijgen, werkt ze hard en daagt ze zichzelf continu uit, bijvoorbeeld door permanent bij te studeren gaande van fysica, astronomie, biologie enzovoort! Want het zijn die zaken die een enorme grote bron van inspiratie zijn voor haar werk. Een gepassioneerde en ambitieuze Zweedse schone, dat is zeker.

Van bij de start in 2014 werden haar producten genomineerd voor de Zweedse design prijs Formidable met de nodige pers aandacht. Mede dankzij deze nominaties en de overweldigend enthousiaste publieksreacties heeft ze haar activiteit als ontwerper kunnen uitbouwen tot haar hoofdberoep.

En daar zijn wij alleen maar blij mee...
De porseleinen vaasjes zijn klein en fijn en zijn het ideale geschenk voor de gastvrouw bij een etentje, zomaar voor een vriendin, je mama of jezelf en zijn de vrolijke toets in elk interieur.

Je kan de vaasjes via deze link bestellen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden