Rudolph

€44,50 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

NIEUW IN DE BENELUX EN TE KOOP AAN LANCERINGSPRIJS!

Rudolph werd van zijn sokken geblazen toen hij dit product ontdekte bij Top Drawer in London! Origineel, top eco product in een mooi design! De must have van deze lente en zomer voor elke tuin- en natuur- en tuinliefhebber. Verkrijgbaar in natuurlijke witte betonkleur of in verbluffende donkere houtskoolkleur.

Deze combi bijenhotel en bloempot is een manier om solitaire bijen te helpen. Hun aantal is sterk dalend en door deze prachtige pot in je tuin of op je balkon te plaatsen geef je hen een veilige verblijfplaats én stel je hen in staat hun zo noodzakelijke bestuivingswerk uit te voeren. En met een bijenvriendelijke plant erin, gaan ze niet met een lege maag aan het werk! Solitaire bijen zijn niet agressief, ze hoeven immers geen koningin noch honing te verdedigen.

Dit product is een design van Green&Blue en wordt in de UK geproduceerd.
Verkrijgbaar in natuurlijk wit of houtskoolkleur. Afmetingen 225mm x 150mm x 152mm.
Te plaatsen op een zonnige zuidgerichte plek, bij voorkeur op ongeveer 1 meter hoogte. Geen voorwerpen noch planten vóór de ingang van het bijenhotel plaatsen.

Green&Blue werd in 2005 opgericht door het echtpaar Kate en Gavin Christman. Gestart in het tuinhuis, hebben ze nu hun studio in Perranporth in Cornwall. Hun passie is het ontwikkelen van mooie, stijlvolle en innovatieve producten die fauna en flora ondersteunen en de natuur conserveren voor de volgende generaties. En dat is exact waarom Rudolph deze producten opneemt in zijn selectie.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen